A karácsony közeledtével mindenki azon gondolkodik, hogy mivel lepje meg a másikat. Talán a legjobb választás egy olyan egyedi ajándék lehet, amely kellemes emlékeket idéz fel. A családi képek általában a fotó albumban kapnak helyet, ennek viszont az a hátránya, hogy a mai rohanó világban egyszerűen csak megfeledkezünk arról, hogy pontosan mit is hordoznak magukban ezek a képek. Nincsenek szem előtt, így pedig egy bizonyos idő után már nem is fogunk rájuk emlékezni. Éppen ezért kell egy olyan megoldás, amelynek keretében a családi képek kikerülhetnek a falra, akár egyedi, minőségi kialakításban is.

A nagy formátumú nyomtatók manapság már arra is képesek, hogy speciális anyagra nyomtassanak, amelynek köszönhetően nagyon mutatós termékek születhetnek. Nincs más dolgunk, minthogy ellátogassunk a Hanka Média Kft. veresegyházi címére, ahol a szakmai segítségnek köszönhetően igen gyorsan leadhatjuk egyedi vászonkép megrendelésünket. Mivel a cégünk képes arra, hogy akár igen nagy méretekben is nyomtasson, így akár 1 méter szélességben is megrendelhetjük az adott vászon képet. A szolgáltatás legnagyobb előnye, hogy a jó felbontású családi képek igen rövid időn belül megjelenhetnek vászonkép formában, amelyet a nyomtatást követően már csak a keretezőhöz kell elvinnünk. Amire mindenképp figyeljünk oda, hogy a keretezés milyenségét már a nyomtatás előtt döntsük el, hiszen a szakemberek ennek megfelelően fognak plusz helyet hagyni a nyomat szélein. Ha különleges megoldásokra vágyunk, arra is van lehetőség, hogy egy adott képet akár több darabban nyomtattassunk ki, hiszen ez a fajta technika manapság nagyon kedvelt. Azonban figyeljünk oda arra, hogy a túl sok részletből álló képek nem mutatnak túl jól több darabban, így igyekezzünk mondjuk egy tájképet választani ebben az esetben, vagy egy olyan fotót, amelynek mindenképp van egy központi eleme. A gyártás általában csak pár napot vesz igénybe, valamint ha nincs időnk arra, hogy személyesen ellátogassunk az irodába, akár e-mailben is leadhatjuk a rendelésünket. Ennek köszönhetően pedig igen rövid időn belül elkészülhet a nyomat. A több darabos nyomtatás esetében a keretezés költségeit is vegyük figyelembe, hiszen ilyenkor több kis darabot kell teljes egészében vak rámáztatni. Persze a plusz költség kapcsán kárpótolhat minket a látvány, hiszen nagyon jól mutat egy falon egy olyan kép, amely több darabból tevődik össze. Akár nagyszülőknek, akár pedig testvéreknek tökéletes ajándék lehet egy egyedi vászonkép, hiszen mindig olyan emlékeket idéz fel a család tagjaiban, amelyek mosolyt csalnak az arcukra. És ez az, amely a tökéletes ajándék egyik legfőbb ismérve.

a_matrica_keszites_mellett

 

Ha pedig csak egy dekor képet szeretnénk csináltatni egyedi méretben, akkor a cég szakemberei az elképzeléseinknek megfelelően keresnek olyan magas minőségű, mutatós fotókat, amelyek nagyon jól mutatnak egy modern lakás falán.

Bővebb tájékoztatást kérhetünk telefonon is, de ha erre nincs időnk akkor látogassunk el a cég web oldalára, a www.hanka.hu-ra, ahol nem csak a különféle gyártási technikákat ismerhetjük meg, de akár az egyes anyagok gyártási költségéről is teljes körű felvilágosítást kaphatunk.