P1060351

Szaktanácsadás Profiktól

Világító reklámtáblák

Saját belső világítással rendelkező, alumínium profilból, opálplexi előlappal készült reklámfelületek. Mai elvárásoknak megfelelően a világítódobozokat LED fényforrásokkal szereljük, de néhány ügyfél ragaszkodik a hagyományos fénycsöves kialakításhoz, amit szintén beszerelünk.

Az igényesebb, érdekesebb megjelenés érdekében pedig itt is alkalmazható a 3D-s megjelenés. A plexi előlapra kontúrvágott plexi feliratot szerelünk, ami kiemelkedik a felületből és így érhető el a minőségi 3D-s hatás.

Hanka Média

Kreatív Ötletek

Világító reklámtáblák: ezt fontold meg, mielőtt választasz!

kivitelezés

ezt fontold meg, mielőtt választasz!

Úgy döntöttél, hogy világító reklámtáblát szeretnél felszereltetni az üzleted fölé? Ez egy kiváló ötlet, nehogy megválj tőle! Már csak annyi a dolgod, hogy jól dönts! Ehhez érdemes megfontolni néhány szempontot és ezeket tisztázni, hogy a legjobb reklámtábla lehessen az Tiéd, olyan, ami kizárólag a Te egyedi igényeidet szolgálja ki!

A legfontosabb, hogy a reklámtábla a cégről meséljen, legyen karakteres, egyedi, olyan, ami a kiszemelt célközönséget vonzza, és legyen egyértelműen összhangban a vállalkozással. Ahhoz, hogy még sikeresebb legyél, nem árt, ha világító reklámtáblát választasz. Ezzel a döntéssel gyakorlatilag 24 órában tudod kihasználni a reklámidőt, és nem kell kiaknázatlan perceket elkönyvelned. Végül a reklámtábla kivitelezőjét is úgy válaszd meg, hogy a tábla ne csak grafikájában, de kivitelezésében is legyen igényes és minőségi darab!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és rendeld meg tőlünk egyedi, világító reklámtábládat!

Kis lépés, nagy változás!

Egy üzlet, bolt, cég, vállalkozás nem létezhet cégtábla, reklámtábla nélkül. Ezzel azonosítja magát, ezzel tudja felhívni a figyelmet arra, hogy mit kínál a vásárlóknak. Manapság már megvannak a maga lehetőségei annak, hogy egy reklámtábla hogyan legyen egyedi, látványos, olyan, ami mellett nem mennek el az emberek, amire felfigyelnek. Ennek megfelelően választhatsz világító reklámtáblát is!

De miért kellene a reklámtáblának világítónak lennie, miért kellene a LED égőknek éjjel-nappal égnie? Természetesen azért, hogy meglássák őket, és azért, hogy könnyebben megtalálják! Képzeld el, hogy Te is egy vásárló vagy, aki esetleg már hallott az üzletről, és elindulsz megkeresni. Egy világító reklámtábla szinte magához vonz, nem kell fölöslegesen keresgélned, ha esetleg rossz irányból közelítesz. Amikor esetleg már zárás után vetődik valaki a bolt közelébe, felfigyel a világító reklámtáblára és megjegyzi azt, így később visszatérhet vásárolni is.

Lépj velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken, és legyél Te is elégedett világító reklámtábla tulajdonos! Tekintsd meg referenciáinkat.

Világító reklámtáblák: kis lépés, nagy változás!

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

kontakt 2 scaled e1623791407342