P1060683

Kápráztasd el a célközönséged

Reklámtábla gyártás

Ez az a termék, ami szinte minden vállalkozásnak kell valamilyen méretben. Normál esetben valamilyen hirdetési célra vagy csak egyszerűen a postaládára egy kis táblácska a cég adataival.

Igényes Megjelenés

Reklámtábla gyártás kapcsán manapság már rengeteg minőségi alapanyag áll a rendelkezésünkre, ennek köszönhetően pedig valóban tartós és igényes megjelenést tudunk létrehozni. 

Akár egy hagyományos cégérre van szükségünk, akár pedig egy útbaigazító táblára, mindenképp fordítsunk nagy hangsúlyt a grafikai anyagra, hiszen a jó olvashatóság az információ átadása a legfontosabb ez esetben.

Időtálló Minőség

A reklámtábla
gyártás két fő fázisból áll, az első a vinyl nyomat elkészítése, majd a nyomat felkasírozása valamilyen hordozóra. Kültéren horganyzott fémtáblát, (rétegelt) alubond-ot vagy legalább 1cm vastagságú habosított műanyag táblát használunk. Beltérre szinte minden hordozó használható, amin megtapad a vinyl fólia, szempont csak az esztétika lehet. 

Ha pedig a karcállósság is fontos vevőink számára, az elkészült nyomatokat egy plusz laminálóréteggel látjuk el, amelynek köszönhetően a kifakulást is csökkenthetjük. Színtartóssága így akár 5-6 év is lehet.

04

Legjobb Partner az Egyedi kivitelezésben

Hanka Média

Tervezés és Precízitás


1. verzió:

Kirakatokon és az ajtókon nyomtatott, perforált fólia (belülről kilátni, kívülről a reklám látszik). A bejárat fölött 6 nm-es LED-es világítótábla, nyomtatott dekorációval. Ár szereléssel, kiszállás nélkül: 485.000Ft+Áfa.


2. verzió:

Kirakatokon és az ajtókon nyomtatott, perforált fólia (belülről kilátni, kívülről a reklám látszik). A bejárat fölött 6 nm-es alaptábla, 3D világító betűkkel. Ár szereléssel, kiszállás nélkül: 192.000Ft+Áfa.


3. verzió:

Kirakatokon és az ajtókon nyomtatott, perforált fólia (belülről kilátni, kívülről a reklám látszik). A bejárat fölött 6 nm-es nyomtatott műanyag tábla. Ár szereléssel, kiszállás nélkül: 116.000Ft+Áfa.

Tervezés

Az árak a mellékelt tervek alapján lettek kalkulálva, ezektől bármilyen eltérés esetén az árak változhatnak.

A Te üzleted valószínűleg más kialakítású ezért javasoljuk, hogy:

  • Küldj nekünk fotókat a jelenlegi állapotról,
  • Találd ki legalább nagyjából a méreteket és az üzenetet, szöveget,
  • Kérj helyszíni felmérést, ha összetettebb az igényed, ez megrendelés esetén díjmentes!
  • Hívj fel, szívesen segítünk!

Grafikai munka

Egy üzlet dekorációját grafikus tervezi meg, az nem csak úgy lesz… A netről guberált fotók, telefonos képek még nem grafikai tervek, ezzel munka van, tehát díja is van, kérlek egyeztess ez ügyben is velünk.

Gyártani csak akkor kezdünk, ha írásban elfogadtad a terveket, és legalább 20% előleget megfizettél.

P1050268
P1050828

Elengedhetetlen Kellékek

Élj te is a reklámtáblák nyújtotta lehetőségekkel!

Ha szeretnél feltűnő reklámot üzletedhez is, válaszd világító reklámtábláinkat!

Kérd egyedi árajánlatunkat

reklámtábla

Minőségi reklámtáblákra van szükséged?

Reklámtáblák

A reklámtáblák sokfélék lehetnek, kicsik, nagyok, klasszikusak vagy formabontóak, lehet belőlük cégér vagy pedig postaládánál is kisebb reklámfelület. Akármelyiket is választja valaki, annak érdekében, hogy kitűnjön a tömegből, és felhívja a potenciális vásárlók figyelmét termékeire, szolgáltatásaira. Reklámtábla és reklámtábla között is vannak különbségek. A megjelenés és funkció mellett például abban, hogy egy reklámtábla lehet feltűnően olcsó vagy éppen tartós és kiváló minőségű.

Mit várunk el egy kiváló minőségű reklámtáblától? A reklámtáblák akkor válnak csak minden tulajdonosuk számára tökéletessé, ha megfelelnek néhány alapvető követelménynek. A minőségi alapanyag garantálja, hogy a reklámtábla megjelenése színvonalas legyen, hogy akár az egyedi elképzeléseket is nagyszerűen lehessen kivitelezni. Az időtállóság is alapvető dolog, hiszen egy reklámtáblával hosszú távon számolunk. A megjelenés legyen egyszerre informatív és dekoratív, vonja magára a figyelmet.

Ilyen reklámtáblát keresel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és rendelj tőlünk minőségi reklámtáblákat!

Reklámtábla gyártás: Ez ne hiányozzon az üzletedről!

A megfelelő reklám gondoskodik arról, hogy egy vállalkozásról tudomást szerezzenek az emberek. A piac egyre bővül, új szereplők, új szolgáltatások és termékek jelennek meg, ezért, ha nem akarod, hogy megcsappanjon az érdeklődés üzleted iránt, tegyél ellene! Hogyan? Egy figyelemfelkeltő, nívós reklámtábla máris egy nagy lépés a pozitív irányba!

A reklámtáblák lehetnek cégérek, amik a vállalkozás nevét, logóját tartalmazzák, szervesen hozzá tartoznak az arculathoz, annak egyik fő elemét képezik. A reklámcégérek éppen ezért kiemelten fontosak, mert jelzik, hogy mivel foglalkozik a cég, és hogy hol található meg az üzleted, irodád.

Fordulj hozzánk bizalommal, és vedd igénybe színvonalas szolgáltatásainkat reklámtábla gyártással kapcsolatban is! Ha minket választasz, garantáltan hosszú életű, időtálló, gondosan kivitelezett reklámtáblákat vehetsz kézhez, és azonnal ki is akaszthatod azokat az üzleted fölé! Ne halogasd ezt a feladatot, mert reklámtábláinkkal üzleted szó szerint kikerülhetetlen lesz!

Tekintsd meg referenciáinkat.

hanka.hu2

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

kontakt 2 scaled e1623791407342