P1020748 scaled

Széleskörű felhasználás

Matrica gyártás

Cégünknél lévő vágó-nyomtató gépek kiválóan alkalmasak a kisebb, pár centiméteres matricák, etikett címkék sorozatgyártására is. Egy lépcsőben, szinte egy kattintással tudjuk előállítani nagy mennyiségben a nyomtatott és kontúrvágott matricákat. Amelyek később nagyon széles körben kerülhetnek felhasználásra.

A megvalósítást bízd ránk

Lássunk néhány érdekes példát felhasználási területükről: alkalmazható boros, pálinkás címkének, termék dobozok feliratozására, szóró ajándékként, ajtó feliratnak, padló matricának, lakás dekorációra, fényképpel láthatunk el ajándéktárgyakat, feltehető mappákra, dobozokra, számítógépekre, telefonokra… és ez csak néhány a számtalan felhasználási lehetőség közül, amikor a matrica a megadott dekorációs, illetve reklámcélt szolgálja.

Kérd egyedi árajánlatunkat!

Növeld céged ismertségét plakátok és szórólapok segítségével is!

P1060474

Ha biztosra szeretnél menni

Biztonsági matrica

 A biztonsági matrica első ránézésre úgy néz ki, mint az egyéb reklám célokra gyártott öntapadós grafikák, etikett matricák. Ezt a terméket funkciója és minősége is elkülöníti a hagyományos reklámanyagoktól, hiszen elsősorban különböző termékek pl.: számítógépek és egyéb műszaki cikkek (garanciális) lezárására szolgál. A biztonsági matrica különlegesen erős ragasztó rétegének és ridegségének köszönhetően könnyen sérül, a felragasztott felületekről nem távolítható el roncsolás mentesen, így jelzi az adott termék felnyitását.

Tekintsd meg további referenciáinkat

Sikeres Projektjeink

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

kontakt 2 scaled e1623791407342