kirakatdekoracio

Tedd egyedivé az üzleted!

Kirakat dekoráció, üzlet dekoráció

A bolt dekoráció sokkal fontosabb, mint azt gondolnánk, ez a boltunk „arca” ez kelti fel a figyelmet, ez csalogatja be a vevőt. Éppen ezért egy boltnyitás, felújítás kapcsán mindenképp fordítsunk erre nagy figyelmet. A kirakatnak legyen kellemes hangulata, legyen figyelem felhívó és kellőképpen informatív.

Teljeskörű tanácsadás

Nem tudja, hogyan lásson hozzá? Nem gond, mi segítünk:
Jelenítsük meg a legjobb termékünket, a legjobb ajánlatunkat! Ne tudjanak elmenni mellettünk vásárlás nélkül! Mi segítünk kitalálni és megtervezni, de legfőképpen megvalósítani azt a megjelenés, amivel eléred a várt hatást.
Íme, néhány tipp és követelmény a jó bolt külsőhöz:

  • A céged (Kft. Bt.) neve nem érdekli a vevőt. Ki lehet írni, de kicsiben.
  • Tevékenység, vagy ajánlat hangsúlyozása, de ne írd tele a boltot vagy kirakatot, mindenki rohan, nem olvassák el.
  • A nyitva tartás pontos feltüntetése.
  • Vészhelyzet esetében az értesítendő személy neve és pontos elérhetősége

Ragadd meg a vásárlóid figyelmét

Érdemes egyéb eszközöket is bevetni, hogy megszerezzük a vásárlók teljes figyelmét, ilyen lehet a:

Írj e-mailt, vagy hívj és már egyeztetjük is a helyszíni felmérés időpontját ami ingyenes!
Kérd egyedi árajánlatunkat!

uzletdekoracio resized
kirakat dekoráció

Az üzlet névjegye: a kirakat

Mi fogja meg az érdeklődőket?

A kirakat dekoráció megtervezése során az első és legfontosabb lépés, hogy meghatározzuk, mi fér bele az üzlet profiljába, milyen képet szeretne mutatni magáról kifelé, a potenciális ügyfelek felé, és mi az, ami a legnagyobb vonzerővel bírhat a kínálatból.

Valószínűleg mindannyian láttunk már olyan kirakatokat, ahol luxustermékeket próbáltak meg eladni végtelenül közönséges megjelenéssel – az ilyen ellentéteket mindenképp kerülni kell!

Milyen a jó kirakat dekoráció?

Illeszkedik a cég jellegéhez! Nem csak az üzlet belső világának kell bizalmat ébresztenie a vásárlóban, hanem már a kirakatnak is! Fontos, hogy összhangban legyen a profilunk és a kép, amelyet kifelé közvetítünk, hiszen csak így érezheti azt a leendő vásárló, hogy „igen, ez valóban a nekem való üzlet!”.

Azonban emellett arra is figyelni kell, hogy ne laposodjon el a kirakat dekorációja, szükség van a figyelemfelkeltő elemekre!
Szerencsére mi segítünk abban, hogy minden a helyére kerüljön, és tökéletes összhangú végeredménnyel büszkélkedhessen üzleted! Szaktanácsadásért fordulj hozzánk bizalommal! 

Üzlet dekoráció, ahol a stílus az úr

Ahhoz, hogy üzletünk igazán sikeres lehessen, fontos, hogy a vevők kellemesen érezzék magukat, miután beléptek az ajtón. Ezt több módszerrel is elérhetjük, melyek közül az egyik legfontosabb nem más, mint a vizuális ingerekkel történő hatás – avagy az üzletdekoráció. Az üzletdekoráció határozza meg azt, hogy mi lesz, amit legelőször vesznek észre a vevők, mi kap hangsúlyt, milyen hangulat uralkodik a helyiségben, és még azt is, hogy vajon vissza akarnak-e majd később térni azok, akik betértek hozzánk.

Felmerülhet a kérdés, hogy miként is lehet mindezt néhány dekorelemmel hatásosan befolyásolni? A színek, formák harmóniája adja az alapot. Ha ez nem stimmel, akkor problémás a vevő megfogása, de ha jól választjuk ki ezt a részét a dekorációnak, akkor nehéz igazán elszúrni a hatást. Jó tudni, hogy a színekkel a figyelmet is irányíthatjuk, így akár egy kevésbé népszerű terméket is vonzóbbá tehetünk!

Segítségre lenne szükséged ahhoz, hogy igazán jó üzletdekoráció kerüljön a boltodba? Oszd meg velünk ötleteidet, és segítünk teljessé tenni!

hanka.hu 2
összhangban kívül-belül

Kirakat dekoráció

Összhangban kívül-belül

A kirakat és a kirakat dekoráció az egyik első dolog, ami megragadja a járókelők figyelmét. Amikor az utcán sétálunk, automatikusan a kirakatok felé fordítjuk tekintetünket, ott időzünk többet, ott állunk meg, amelyik a legérdekesebb, legfigyelemfelkeltőbb, legszebb. Érdemes hát a kirakatot nagyon gondosan kialakítani, de ha már a kirakat dekorációnál tartunk, akkor ne álljunk meg itt!

Az igazi profik tovább tekintenek és nem csupán arra törekednek, hogy a kirakatuk ízléses, stílusos, eredeti vagy aktuális legyen, hanem arra is, hogy a kirakat összhangban legyen a bolt belsejével is! A kirakat és a bolt belseje, a külső és a belső dekoráció közötti összhang megteremtése egy lehetőség arra, hogy a boltról sokkal harmonikusabb képet közvetítsünk, ahol az üvegen túl a belső dekoráció, az üzlet hangulata is egységet fejez ki. Egy ilyen boltba betérni sokkal jobban esik! Ha Ön is így gondolja, keressen minket és elkészítjük a bolt és a kirakat dekorációját is!

Üzlet dekoráció

ünnepi hangulatban

Vége a nyárnak, a melegnek híre-hamva sincsen már, de nincs okunk szomorkodni, mert lassan beköszönt az ünnepek időszaka! Itt az alkalom, hogy kihasználjuk a lehetőséget, amit az évszakok változása és az ünnepek tobzódása kínál, és formába öntsük azt a vásárlókat vonzó dekoráció területén is!

Ott van mindjárt az október és vele együtt az egyre népszerűbb Halloween is! Hiába angolszász ünnepről van szó, egyre többen szentelnek időt október 31.-ének éjszakájára is! A narancssárga árnyalatai, a színes levelek, a dísztökök és álarcok tökéletes kiegészítői az őszi kirakatnak. A sor pedig még csak most kezdődik, hiszen a borongós, színes őszi hónapok után érkezik a tél, vele együtt pedig a fenyőlevelekkel megszórt téli ünnepek.

Mikulás, advent, karácsony: ezek azok az alkalmak, amikor igazán lehetőség nyílik egy látványos kirakat dekoráció megalkotására! Ha valóban látványos ünnepi kirakatot szeretne, keressen fel minket bizalommal és vegye igénybe színvonalas szolgáltatásainkat kirakat dekorációhoz is!

Tekintsd meg korábbi referenciáinkat!

Kirakat dekoráció: ünnepi hangulatban

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

kontakt 2 scaled e1623791407342