Míg a régebbi időkben a világító dobozok és a megvilágított reklámtáblák igen nagy teljesítményű, magas fogyasztású reflektorokkal és égőkkel készültek, addig mára már ezen a területen is jó minőségű, LED-es technikákat alkalmaznak a szakemberek. Mivel egy reklám fő célja, hogy felhívja a figyelmet az adott vállalkozásra, vagy éppen szolgáltatásra, így a világító reklámok a mai napig nagyon kedveltek. A modern dobozok már mind-mind LED-es megvilágítással rendelkeznek, ez azonban egyáltalán nem megy a minőség rovására.

Az ezen a területen is tevékenykedő reklám cégek általában saját kezűleg szerelik össze az összes megrendelt világító reklámot, ennek köszönhetően pedig tökéletesen személyre szabottan készülnek a dobozok. Természetesen a megrendelés során mindenképp vázoljuk fel, hogy pontosan hová is szeretnénk kitenni magát a reklámot, valamint hogy milyen plusz kiegészítőket kérünk hozzá. Ilyen lehet többek között az alkony kapcsoló, amelyet mi magunk állíthatunk be egyedileg. Ennek köszönhetően pedig pontosan akkor kapcsolhat be a világítás, amikor besötétedik. Persze ennél a modulnál az automatikus kikapcsolás is ugyanolyan jól működik, ennek köszönhetően pedig nem kell plusz költségeket fizetnünk akkor, amikor a világítás alapból nem is látszódik. Igaz, hogy az alkonykapcsolónak van némi plusz költsége, azonban hosszabb távon igen csak megtérülhet az ára.

Általában a LED-el felszerelt termékek igen magas fényerővel rendelkeznek, ennek köszönhetően pedig olyannyira feltűnőek lehetnek az éjszakában, hogy tömegeket vonzhatnak az adott vállalkozáshoz. Vannak egyéb világító eszközök is, mint például a sima, hagyományos fényreklámok is, amelyek egy előre beprogramozott szöveget képesek megjeleníteni. Már ezek is LED-es technológiával rendelkeznek, ennek köszönhetően a fenntartási költségük valóban a alacsony. Az előre beprogramozott felirat képes villogni, vagy éppen beúszni, ennek köszönhetően pedig annak ellenére, hogy viszonylag kis méretű felületről beszélünk, mégis igen feltűnő lehet a rajta megjelenített információ. Általában a nyitva felirat a leggyakoribb, vagy éppen az akció, ennek köszönhetően pedig a leendő vásárlóknak teljes mértékben érthető lesz a megjelenített információ lényege. Ha komolyabb megoldásokat szeretnénk alkalmazni, rendelkezésünkre állnak a fényreklámok is, amelyek nem csak több féle színű szöveget képesek megjeleníteni egyszerre, de több módon is mozgathatjuk a feliratokat. Ebben az esetben is egyedi megrendelés alapján készülnek a különféle méretű LED-es fényreklámok, éppen ezért ebben az esetben is működik a testre szabás. Nagyon fontos azonban megjegyezni, hogy ezek a fényreklámok egy speciális program és egy laptop segítségével könnyedén programozhatóak, ennek köszönhetően pedig folyamatosan változtathatjuk rajta a szöveget is. Nagyobb mennyiségű információ is megjeleníthető rajta, hiszen a szöveg folyamatosan képes futni a felületen. A modern technikának köszönhetően pedig akkor is jól látható a fényreklámon megjelenített szöveg, ha a nap folyamatosan süt rá. Mivel pedig kültéri alapanyagokból készülnek a dobozok, tökéletesen helyt állnak a különféle időjárási viszontagságokkal kapcsolatban.

a_vilagito_doboztol

 

Akár egyedi világító dobozt szeretnénk gyártatni, akár pedig egy valóban modern LED-es fényreklámot, mindenképp keressük fel a www.hanka.hu portált, ahol a legújabb reklámberendezéseket is megismerhetjük, valamint szakmai segítséget is kérhetünk a kivitelezés kapcsán.