A mágnesmatricát igen kevesen használják marketing eszköznek, pedig egy valóban minőségi és hosszú élettartamú eszközről beszélünk. Természetesen vannak különféle határok, amelyeket semmiképp sem szabad átlépni, amennyiben a mágnes matricát autó dekorként használjuk. Természetesen minden esetben van lehetőség hagyományos autó dekor készítésére is, azonban ha nem szeretnénk, hogy autónk folyamatosan hirdetési felület legyen, mindenképp érdemes speciális anyagokat igénybe venni. Ilyen lehet a mágnes matrica is.

Amire nagyon fontos, hogy odafigyeljünk minden esetben, hogy milyen fizikai határokat tartsuk be. Tehát ha egy nagyobb felületet szeretnénk minőségi anyaggal bevonni, semmiképp se mágnesmatrica legyen az, ami mellett letesszük a voksunkat, hiszen a nagyobb felületek egy bizonyos sebesség felett sokkal könnyebben le tud esni. Mivel maga a mágnes matrica magához a karosszériához tapad, így csakis olyan felületekre érdemes feltenni, amely gyári értékekkel rendelkezik. Ugyanis ha esetlegesen túlságosan vastag a felületen található festék vastagság, akkor előbb-utóbb a mágnes le  fog esni. Ez nem csak magas marketing költségeket jelent majd nekünk, de rövid időn belül el is hagyhatjuk magát a felületet.

Sokan azt gondolják, hogy a mágnes matricát azért nem érdemes használni, mert könnyedén megsérti magát a fényezést, azonban ez egyáltalán nem így van. Ugyanis maga a mágnes semmiképp sem tudja megsérteni az autó fényezését, arról már nem is beszélve, hogy bizonyos esetekben akár még védi is. A mágnes legnagyobb előnye, hogy igen mutatós maga a felület, ez mellett pedig bármikor könnyedén leszedhető, vagy éppen felrakható. Ennek köszönhetően pedig autónk csakis akkor lesz marketing eszköz, amennyiben mi ezt szeretnénk.

Mivel a mágnes matricák egyedi megrendelés és nyomtatás alapján készülnek, így tökéletesen személyre szabhatóak, ez mellett pedig rengeteg helyen könnyedén felhasználhatóak. Éppen ezért egyáltalán nem ritka, hogy az egyes termelő munkahelyeken olyan mágneses táblák segítségével osztják be a dolgozók idejét, amelyek szintén nagyon könnyen variálhatóak, valamint átalakíthatóak. Ilyenkor egy fém tábla az alap, amire minden egyes mágnes lapocska rá kerül, majd ezek kerülnek variálásra. Természetesen ezeket a lapocskákat úgy is matricázhatjuk, hogy akár mi magunk is írhatunk rá, ekkor azonban a megfelelő írószerszámot is be kell hozzá szereznünk. Általában ez szárazon törölhető fólia, amelyre egy hagyományos tábla filccel tudunk majd írni. Igaz, hogy ezekben az esetekben az első gyártás során valamivel  többet kell fizetnünk a tábláért, mint a hagyományos esetekben, azonban hosszabb távon minden esetben érdemesebb a mágnes táblára és a hozzá tartozó csíkokra valamivel többet áldozni.

magneses_matrica

 

Ezen felül a mágnes matricákat igen gyakran használhatjuk akár egyedi ajándéknak is, hiszen rengeteg cég készít olyan promóciós eszközöket, amelyek a későbbiek során tökéletes lehet hűtő mágnesként is. Ennek köszönhetően pedig biztosak lehetünk abban, hogy folyamatosan  szem előtt lesz a reklámunk, amelyekkel plusz bevételeket is szerezhetünk cégként.

A mágnes matricákról bővebb információkat, valamint rengeteg hasznos dolgot olvashatunk a kültéri marketing eszközökről a www.hanka.hu portálon, valamint akár még a rendelésünket is leadhatjuk az interneten keresztül.