Kevés olyan sokrétű anyaggal találkozhatunk, mint a matrica, amely manapság már nem csak egy profi eszköz, de igen időtálló is. Ami minden szempontból fontos, hogy olyan felületeken használjuk, amelyek viszonylag síknak mondhatóak, ugyanis ha nem így teszünk, akkor a hagyományos fólia nem állja majd meg a helyét.
Emellett az sem utolsó szempont, hogy alapjában véve a műanyag alapú matrica teljes egészében vízálló, ennek köszönhetően pedig akár kültéren is tökéletesen megállja a helyét. Mint minden anyag kapcsán, így a matrica felhasználhatósága során is rengeteg különleges anyag is megtalálható a piacon, éppen ezért tulajdonképpen mindent megoldhatunk a matrica készítéssel. A különleges anyagok kapcsán csak néhány példa a teljesség igénye nélkül:

Mivel pedig az alapanyag gyártók mindenre gondoltak, így a dekor fóliák széles tárháza is fellelhető. Így vehetünk akár csillámos, vagy éppen hologramos fóliákat is. A carbon és a különféle szálhúzott fóliák pedig tökéletesen lehetnek akár autó dekorra is, így viszonylag alacsony költségek árán egyedivé tehetjük járművünket is.

Hanka Matrica gyártás