2112, Veresegyház, Fő út 6. szám alatt.

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.

Természetesen személyes átvételre is van lehetőség, (Veresegyház, Fő út 6. szám alatt) ebben az esetben telefonon történő egyeztetés útján tudják felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot.

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.

Írjon nekünk szöveges e-mailt az info@hanka.hu címre, vagy látogasson el hozzánk személyesen a Veresegyház, Fő út 6. szám alatt található telephelyükre, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, a 0628 387-870-es számon.

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.

A 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §, (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09-dik napjától kezdődően alapvetően megváltoznak a csomagkiadás szabályai. Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is szükséges kérnünk az átvételi pontjainkon. A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át akkor az átvétel jogcímeként a „Helyettes átvevő „ megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.

Facebook