2016.01.06
A matricakészítés nem csak céges szférában lehet hasznos. Kifejezhetjük vele saját kreativitásunkat, vagy feldíszíthetjük kedvenc otthoni tárgyainkat, esetleg autónkat. Ha autókról van szó, a matricakészítés szinte elengedhetetlen eleme egy valamire való megbütykölt sportautónak.

Sokaknak az autójuk az egyik legnagyobb becsben tartott kincsük, ezért fontos az, hogy minőségi kellően kreatív, vicces, vagy meghökkentő matrica legyen. A lehetőségek tárháza szinte határtalan. Szélvédő tetejére, visszapillantó tükrök külsejére, motorháztetőkre, lökhárítókra. Az ötletes matricák amik összhangban vannak az autónkkal, egészen biztos hogy sok száz óvatlan szempárt fognak odavonzani.
A matricakészítés sokszor azon áll, vagy bukik hogy milyen alapanyagot választunk és kellően előkészítjük-e a felületet. Ha ezen kritériumok nem felelnek meg a matricánk rövid időn belül le fog esni a felületről, és nagyon szomorúak leszünk. Ezért azt javasoljuk ha már megálmodtátok a matricátokat, ne bízzátok rá akárkire a felhelyezést és a legyártást. A Hanka Média a matricakészítés mestere , ha lehet így fogalmazni. Nyugodtan keressetek fel minket, már megtervezett matricát is kinyomtatjuk, és felhelyezzük, de szerkesztést is szívesen vállalunk. Most pedig szemezgessünk a saját favoritok közül 🙂