Kiadványaink

A Hanka Média Reklámiroda gondozásában két, havi rendszerességgel megjelenő ingyenes közéleti-kereskedelmi lap jelenik meg Veresegyházon, illetve a Gödöllő – Vác – Dunakeszi térségben (Jó tudni!, Veresi Piactér).

Veresi Piactér – ahol találkozik olvasó és hirdető

Fennállásának tizennegyedik évébe lépett a Veresi Piactér, melynek legfőbb előnye a szokványos hirdetési újságokkal szemben, hogy igazi közéleti lap: a városban élők számára hasznos információkat, aktuális témákat olvasmányosan és szórakoztatóan feldolgozó cikkeket tartalmaz, sok fotóval, modern tálalásban. Így azok is szívesen forgatják, akik a hagyományos hirdetési újságokat ki se nyitják, rögtön a kukába dobják. A Veresi Piactér 5.000 példányban jelenik meg, a postaládás terjesztéssel, Veresegyház teljes lakosságát elérjük. Megjelenés minden hónap elején, lapzárta előző hónap 20-án
Jó tudni, hogy a tizenkét éve megjelenő Jó Tudni! sem egyszerű hirdetési újság, hanem közéleti hírekkel, programajánlókkal, érdekes olvasmányokkal teli ingyenes lap. Megjelenik Gödöllő, Fót, Dunakeszi, Szada, Erdőkertes, Őrbottyán, Csomád, Vácrátót, Vácegres, Váckisújfalu, Galgamácsa és Veresegyház területén 10.000 példányban. Több településen postaládás kézbesítéssel terjesztünk, másutt forgalmas üzletekben, polgármesteri hivatalokban, művelődési házakban, valamint a buszmegállókban elhelyezett újságtároló ládákból lehet a laphoz jutni. Megjelenés minden hónap utolsó hetében, lapzárta minden hónap 10-én.
A terjesztési helyszíneken kívül az interneten is hirdetjük kiadványainkat. Honlapunkon is megtalálhatóak az aktuális és az archív számok is.

Akik már mellettünk döntöttek

Akik már mellettünk döntöttek

Média ajánlatunk

Ismertető Letöltés
Média ajánlat tajékoztató Letöltés

Korábbi kiadványok

Veresi Piactér - Áprilisi kiadvány Letöltés
Veresi Piactér - Márciusi kiadvány Letöltés
Veresi Piactér - Februári kiadvány Letöltés
Veresi Piactér - Decemberi kiadvány Letöltés
Veresi Piactér - Novemberi kiadvány Letöltés
Veresi Piactér - Októberi kiadvány Letöltés
Veresi Piactér - Szeptemberi kiadvány Letöltés
Jó Tudni! - Szeptemberi kiadvány Letöltés
Facebook