Egyszerű és nagyszerű boltdekoráció? Igen!

boltdekoráció

Sokan azt gondolják, hogy a boltdekoráció megtervezésébe és kihelyezésébe fektetett idő felesleges, sőt, kidobott pénz. Ez azonban nincs így, éppen ellenkezőleg, hiszen egy hatékony boltdekoráció bevonzza a vásárlókat és ezáltal a forgalmat.

Bárki könnyedén emelhet üzlete megjelenésén, nem feltétlenül szükséges bonyolult megoldásokban gondolkodni. Komoly hatást tudunk elérni például már néhány nagy felbontású print fotóval vagy grafikával is. Ezek a termékek olcsók, hamar elkészülnek, mégis igényesek és figyelemfelkeltőek.

Plakátnyomással vagy reklámmatrica készítéssel is jól járhatunk, hiszen ezeket is felhasználhatjuk boltunk dekorálásához. A sok apróság, figyelmes elem barátságos hangulatot ad üzletünknek, vásárlóink pedig azt fogják látni, hogy a legkisebb részletekre is odafigyelünk. A különböző szekciók létrehozása a boltban pedig precizitást sugall.

A boltdekoráció tehát mindenki számára könnyedén elérhető, használata pedig kiemelten fontos, ha szeretnénk, hogy vásárlóink jól érezzék magukat üzletünkben, és legközelebb is visszatérjenek. Amennyiben Te is így gondolod, bátran keress fel minket kreatív megoldásainkért!

Varázslatosan vendégcsalogató dekoráció

boltdekoráció Sok üzlettulajdonos bízik abban, hogy az általa árult termékek pusztán magas minőségüknek köszönhetően "önmagukat eladják", ez azonban az esetek többségében sajnos nincs így.

Üzletünk kinézete meghatározza, hogy milyen forgalmat tudunk generálni, sőt, azt is, hogy a látogatók mekkora része válik tényleges vásárlóvá. Abban, hogy ezt a számot minél magasabbra tornázzuk, igényes boltdekoráció tud minket segíteni.

A jó boltdekoráció fő ismérve, hogy a háttérben marad: nem akadályozza meg az érdeklődőt a vásárlásban, nem vonja el a figyelmet a termékekről, sokkal inkább kiegészíti, kiemeli azokat. Kifejezetten hasznos, ha boltdekorációnk fontos információkat vagy akár izgalmas, akciós ajánlatokat jelenít meg. Emellett az is fontos, hogy dekorációnk jelezze a különböző termékszekciókba való megérkezést, vagy a szezonális termékek helyét.

A boltdekorálás egyik leghasznosabb elemei a mobil displayek: ezek az eszközök könnyedén variálhatóak, átépíthetőek és szintezhetőek, így termékeidet egészen izgalmas kompozíciókban is bemutathatod.

Szeretnél olyan boltdekorációt üzletedbe, ami garantáltan bevonzza a vásárlókat? Vedd fel a kapcsolatot szakértő munkatársainkkal, és segítünk!

Mire figyeljünk kirakatdekorációval kapcsolatban?

boltdekoráció A kirakatok kiváló népszerűsítő eszközök egy vállalkozás számára, ennek segítségével cégünk előnyös pozícióba kerülhet, de ehhez szükséges, hogy a rendelkezésünkre álló kirakatot megfelelően építsük fel, kreatív, egyedi megoldások alkalmazásával.

Kirakatdekoráció során figyeljünk arra, hogy az általunk népszerűsíteni kívánt árucikk, vagy szolgáltatás kerüljön középpontba, vagyis a termék is a dekoráció részét szolgálja, erre különböző megoldások, praktikák állnak rendelkezésünkre, amivel elérhetjük, hogy a vásárlók figyelme az árucikkre terelődjön, például az úgynevezett blickfang alkalmazásával!

Utóbbi a figyelem megragadásának az eszközét jelenti, ennek használata és kinézete csakis azoktól függ, akik a kirakatdekorációval foglalkoznak!

Ahhoz, hogy a blickfang sikeres legyen, engedjük szabadjára fantáziánkat a dekorációs elemekkel kapcsolatban, az igazán kreatív, egyedi megoldások maradnak meg vizuálisan az emberek fejében, ennek köszönhetően emlékezni fognak az általunk kínált árucikkre.

Ha szakember segítségét kérnéd a kirakatdekorációval kapcsolatban, keress fel minket!

Matrica készítése

Kevés olyan sokrétű anyaggal találkozhatunk, mint a matrica, amely manapság már nem csak egy profi eszköz, de igen időtálló is. Ami minden szempontból fontos, hogy olyan felületeken használjuk, amelyek viszonylag síknak mondhatóak, ugyanis ha nem így teszünk, akkor a hagyományos fólia nem állja majd meg a helyét.
Emellett az sem utolsó szempont, hogy alapjában véve a műanyag alapú matrica teljes egészében vízálló, ennek köszönhetően pedig akár kültéren is tökéletesen megállja a helyét. Mint minden anyag kapcsán, így a matrica felhasználhatósága során is rengeteg különleges anyag is megtalálható a piacon, éppen ezért tulajdonképpen mindent megoldhatunk a matrica készítéssel. A különleges anyagok kapcsán csak néhány példa a teljesség igénye nélkül:

 • Biztonsági fólia (felragasztás után nem szedhető vissza a nyomat sérülés mentesen)
 • One Way fólia (Tökéletes lehet szélvédő, vagy éppen kirakat dekorációra)
 • Szürker hátú vinyl (Nem látszik át, így felülragasztásra is tökéletes)
 • Vissza szedhető fólia (A nyomat könnyedén vissza szedhető sérülés mentesen)
 • Fényvisszaverő fólia (A sötétben is felhívja magára a figyelmet, ha rásüt a fény)
 • Utánvilágítós fólia (Sötétben még jó pár percig is világít)
 • Vasalható fólia (Egyedi pólók készítésére
 • 3D-s fólia (Autódekoráláshoz ideális)
Mivel pedig az alapanyag gyártók mindenre gondoltak, így a dekor fóliák széles tárháza is fellelhető. Így vehetünk akár csillámos, vagy éppen hologramos fóliákat is. A carbon és a különféle szálhúzott fóliák pedig tökéletesen lehetnek akár autó dekorra is, így viszonylag alacsony költségek árán egyedivé tehetjük járművünket is.

Hanka Matrica gyártás

Reklámtábla készítés

Egy jó cégér mindennél fontosabb, éppen ezért vállalkozásunk külsejére mindig fordítsunk nagy figyelmet. Érdemes mindig magas minőségű alapanyagokból készült táblákat és persze molinókat vásárolnunk, hiszen így biztosak lehetünk abban, hogy akár több éven keresztül is tökéletesen helyt állnak majd ezek az eszközök.
Ha kültérre szeretnénk némi reklámot kitenni, mindenképp jelezzük annak a cégnek, akivel dolgoztatunk, hiszen így ők is pontosan olyan anyagokat használnak, amelyek erre a területre készültek. Fontos, hogyha az autós forgalom számára készítettünk reklámtáblát, tartsunk be bizonyos szabályokat, amelyeknek köszönhetően a reklámunk kellő mennyiségű értékkel bír.
 • Legyen látványos
 • Lényegre törő
 • A színek legyenek élénkek
 • Kerüljük a bonyolult grafikákat
 • Jól látható elérhetőségeket adjunk meg
 • A maximális méreteket használjuk ki
 • Lássuk el esetlegesen plusz védő réteggel
Nem is gondolnánk, hogy mennyire fontos a megfelelő grafika, hiszen az autósoknak csak pár másodpercük van arra, hogy a látott információkat elolvassák, feldolgozzák és megértsék. Ha pedig ezek közül valamelyik nem történik meg, akkor sajnos a reklámunk nem ér majd semmit. Pedig ezeknek az eszközöknek pontosan az a célja, hogy minél több új ügyfelet hozzon, hiszen csakis így képes bevételeket termelni. Abban az esetben pedig, ha folyamatosan szeretnénk váltogatni rajta egy bizonyos részt, azzal sincsen probléma, viszont ezt az igényünket már a tervezés során jelezzük a szakembereknek, hiszen az egész kivitelezésnek ennek megfelelően állnak neki. Amikor tehát reklámtáblát készíttetünk, ne csak a felhasznált alapanyagokra fordítsunk nagy figyelmet, hanem a grafikára is, hiszen igen sokat nyom a latba.

Matrica készítés

Egy termék hiába magas minőségű, ha a külseje nem elég megnyerő. Ha egy teljesen új készítményt szeretnénk bevezetni a piacra, éppen ezért fontos, hogy a csomagolásra is megfelelő hangsúlyt fektessünk. Nem csak azért, mert így sokkal könnyebb lehet a munkánk, de minden vásárló az első benyomásnak köszönhetően választ, éppen ezért a jó csomagolás kellően feltűnő, ez mellett pedig színes és informatív is. Ha egy olyan termékről van szó, amely folyékony halmazállapotú, mindenképp vízálló csomagolással lássuk el. Erre az egyik legjobb választás az öntapadós matrica, amely fényes kivitelben nem csak remekül mutat, de könnyedén és gyorsan legyártathatunk belőle akár nagyobb mennyiségeket is.
Fontos, hogy a matricákat ma már egyedi méretben és formában is kérhetjük, hiszen az olyan kivitelező cégek is, mint a Hanka Média Kft minőségi gépparkkal rendelkezik. Ennek köszönhetően pedig a nyomtatók ma már nem csak magára a matrica nyomtatásra képesek, hanem a körbe vágásra is. Így nem akadály a kör, vagy éppen a csillag alakú matrica sem. Mivel pedig ezek a gépek íves anyagokra dolgoznak, így valóban nagy mennyiségű matrica gyártható le rövid időn belül. A méretek meghatározása és a grafika átküldése után pedig pár napon belül akár több ezer darab matrica is átadásra kerülhet. A matrica készítés egy valóban gyakran igénybe vett szolgáltatás a cégnél, hiszen nem csak termék csomagolásnak lehet tökéletes egy ilyen nyomat, de remekül mutat mágnes matricán, vagy éppen táblára felkasírozva is. Ha pedig világító táblában szeretnénk grafikát cserélni, az sem gond, hiszen a cég szakemberei minden esetben minőségi munkát adnak ki a kezükből. A minőség mellett pedig a színtartósság is társul a matrica készítés mellé, hiszen minden nyomatra két év garanciát vállalunk.

A matricakészítés és az autók

A matricakészítés nem csak céges szférában lehet hasznos. Kifejezhetjük vele saját kreativitásunkat, vagy feldíszíthetjük kedvenc otthoni tárgyainkat, esetleg autónkat. Ha autókról van szó, a matricakészítés szinte elengedhetetlen eleme egy valamire való megbütykölt sportautónak.

Sokaknak az autójuk az egyik legnagyobb becsben tartott kincsük, ezért fontos az, hogy minőségi kellően kreatív, vicces, vagy meghökkentő matrica legyen. A lehetőségek tárháza szinte határtalan. Szélvédő tetejére, visszapillantó tükrök külsejére, motorháztetőkre, lökhárítókra. Az ötletes matricák amik összhangban vannak az autónkkal, egészen biztos hogy sok száz óvatlan szempárt fognak odavonzani.
A matricakészítés sokszor azon áll, vagy bukik hogy milyen alapanyagot választunk és kellően előkészítjük-e a felületet. Ha ezen kritériumok nem felelnek meg a matricánk rövid időn belül le fog esni a felületről, és nagyon szomorúak leszünk. Ezért azt javasoljuk ha már megálmodtátok a matricátokat, ne bízzátok rá akárkire a felhelyezést és a legyártást. A Hanka Média a matricakészítés mestere , ha lehet így fogalmazni. Nyugodtan keressetek fel minket, már megtervezett matricát is kinyomtatjuk, és felhelyezzük, de szerkesztést is szívesen vállalunk. Most pedig szemezgessünk a saját favoritok közül 🙂

Az elhanyagolt bolt külső a legrosszabb reklám

Ha már hosszú évek óta van egy már jól bejáratott boltunk, mindenképp lényeges, hogy a külsejére minden szempontból oda figyeljünk. Ha már sok éve készült el az első dekorációk egyike a boltunkra, az évek múltával már biztosan megfakult, éppen ezért le kell cserélnünk. Sokan nem tulajdonítanak ennek nagy jelentőséget, pedig a boltunk külseje az első olyan dolog, amelyet a leendő ügyfelek elsőként meglátnak.
Ha negatív benyomást keltünk, egyáltalán nem biztos, hogy betérnek hozzánk és vásárolnak. Éppen ezért érdemes olyan szolgáltatásokat igénybe vennünk, mint a reklámtábla készítés, amely ma már olyannyira sokszínű, hogy különleges és egyedi megoldások közül is választhatunk. Ha hagyományos reklámtáblát szeretnénk, érdemes olyan alapanyagot választani, amely teljes egészében kültéri, így több éven keresztül tökéletesen megállja majd a helyét. Ha viszont azt szeretnénk, hogy akár télen a korán sötétedő időszakban is jól látható bolt külsővel rendelkezzünk, érdemes a megvilágított megoldásokat választani.

Ma már a reklámtábla készítés kapcsán a világító doboz egy teljesen külön álló iparágat képez, hiszen választhatunk egyedi formájú darabokból, de még mindig ugyanolyan jól fogy a hagyományos, négyszögletes megoldás is. Ha pedig folyamatosan változtatni szeretnénk a megjelenítendő információkon, akkor a futó fény lehet a tökéletes megoldás. A régi boltunk külsejét könnyedén feldobhatjuk némi szakmai segítséggel, amelyet a kivitelezést végző cégektől már a megrendelés pillanatában is megkaphatunk. Éppen ezért mindenképp vágjuk bele a bolt külső frissítésébe, hiszen nincs is annál rosszabb és negatívabb reklám, amikor vállalkozásunk külseje kifakult, régi, vagy éppen elhanyagolt.

A kirakat dekoráció sokkal többet számít, mint gondolnánk

Ha egy új vállalkozást hozunk létre, mindenképp lényeges, hogy ne csak az internetes megjelenésekkel foglalkozzunk, hanem boltunk külsejével is.
Természetesen nem nekünk kell létre hozni magát a bolt külsejét, hiszen ma már minőségi reklám cégek állnak ezzel kapcsolatban a rendelkezésünkre. Ami mindenképp fontos, hogy legyen egy elképzelésünk, hogy nagyjából mit szeretnénk, valamint hogy melyek azok a színek, amelyeket az egész bolt esetében hangsúlyozni szeretnénk. Ha pedig ezen már túl vagyunk, akkor keressünk egy olyan dekoros céget, aki minden szempontból megfelel az igényeinknek.

A legjobb a személyes egyeztetés, amelynek köszönhetően a szakember is pontos képet kaphat arról, hogy mit is szeretnénk. A személyes egyeztetés után pedig készül jó néhány látványterv, amelynek köszönhetően kiválaszthatjuk azt, amely számunkra a legtetszetősebb. Érdemes viszont odafigyelni arra is, hogy változatos alapanyagokat használjunk, legyen az hagyományos matrica, vagy éppen egy világító reklámtálba.

A kirakat dekoráció ugyanis minden szempontból fontos, hiszen a boltunk külsejének köszönhetően ítélnek meg minket. Amennyiben kellően feltűnőek vagyunk, akkor rengeteg új ügyfelet tudhatunk majd magunkénak, ez mellett pedig érdemes évszakról évszakra változtatni valamit a kirakat dekoron. Hiszen így kitűnünk majd a tömegből. A kirakat dekor kapcsán pedig még lényeges lehet a megfelelő világítás kiépítése is, amelyet szintén könnyedén megrendelhetünk a kirakat dekorációt végző cégeknél, akik esetlegesen több fajta megoldást is felajánlanak nekünk. Ha pedig úgynevezett alkonykapcsolós megoldást választunk, nem csak tökéletes bolt külsőt alakíthatunk ki magunknak, de ez mellett a költségvetésünket is ésszerű keretek között tarthatjuk.

A matrica készítés minden esetben remek megoldás lehet vállalkozásunk számára

Egy céges arculathoz ma már hozzá tartozik az összes marketing eszköz is, éppen ezért minden évben érdemes nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy minőségi eszközök segítségével tudjunk új ügyfeleket szerezni. Ami mindenképp lényeges, hogy legyünk tisztában azzal, hogy pontosan milyen eszközök állnak manapság a rendelkezésünkre.
Ha azt szeretnénk, hogy valóban alacsony költségvetés segítségével is minőségi termékeket tudjunk előállítani cégünk számára, akkor rengeteg lehetőség közül választhatunk.

Többek között gyártathatunk egyedi matricákat, amelyekkel a már meglévő termékeinket is díszíthetik. Ha pedig az év végéhez közeledünk, akkor érdemes néhány üveg bort is céges ajándékká varázsolni, amelynek köszönhetően minden partnerünket meglephetjük egy kis aprósággal. Ezen felül a matrica készítése még rengeteg lehetőséget biztosít számunkra, hiszen akár autónkat, vagy éppen azokat a hétköznapi használati tárgyakat is gyorsan és költséghatékonyan egyedivé tehetjük.

Ha pedig különleges megoldásokra vágyunk, még mindig rendelkezésünkre áll a mágnes matrica, vagy éppen az egyedi alapanyagok sokasága, amelynek köszönhetően igen sokrétűen igénybe vehetjük a matrica készítést. Karácsony közeledtével pedig érdemes az egész boltunkat téli köntösbe öltöztetni, amely nem csak nagyobb mennyiségű vásárló közönséget jelent majd nekünk, de ez mellett boltunkra is újra felhívja a figyelmet. Így pedig biztosak lehetünk abban, hogy a matrica készítése szánt pénz igen rövid időn belül megtérül majd. Amikor pedig véget ér a karácsonyi időszak, következhet a tavasz várás, amelyet szintén megfűszerezhetünk némi figyelemfelkeltő matricával, így vállalkozásunk mindig a vevők szeme előtt lehet.

Reklámtábla készítés

Reklámtábla készítés: Ma már a marketing eszközök széles tárházával találkozhatunk, amennyiben felvesszük a kapcsolatot egy reklámdekor gyártó céggel. Talán a leggyakrabban igénybe vett szolgáltatás a reklámtábla készítés, amely nem csak hosszú távú megoldást biztosíthat minden bolt tulajdonos és cégvezető számára, hanem valóban impozáns külsőt is. Éppen ezért ha mi magunk is szeretnénk minőségi külsőt kölcsönözni üzletünknek, vagy éppen vállalkozásunknak, akkor mindenképp gyártassunk néhány különleges táblát.
Általában véve a reklámtábla készítés első lépései a tervezési folyamatot jelentik, amelynek köszönhetően az ügyfél pontos képet kaphat arról, hogy hogyan is fog kinézni a kész dekoráció. Ami valóban lényeges, hogy mindenkép változatos elemekből alakítsuk ki boltunk külsejét, amennyiben lehetőségünk van, rá csináltassunk habbetűt, világító dobozt, vagy éppen olyan tető reklámot, ami este is látható.
Ha pedig esetlegesen tanácstalanok vagyunk, hogy pontosan milyen alapanyagok kerüljenek felhasználásra, érdemes a reklámtábla készítésben jártas szakembereket megkérdezni, hiszen ők teljes egészében tudják, hogy milyen anyagokat érdemes használni. A reklámtáblák kapcsán a leggyakrabban használt kültéri anyag a habosított PVC, vagy a horganyzott vaslemez, amely annak ellenére, hogy könnyen kezelhető, remekül helyt áll akár több éven keresztül még az időjárási viszontagságok ellenére is. Ha pedig azt szeretnénk, hogy a reklámtáblánk akár sötétben is látszódjon, akkor érdemes plusz fényvisszaverő réteget is kérni a betűkre, hiszen ebben az esetben pontosan olyan lesz a tábla, mintha világítana. Így pedig nem csak napközben lehetnek ügyfeleink, hanem akkor is, ha már besötétedett. Ennek a fajta eljárásnak a legnagyobb előnye, hogy nem kell pluszban villanyszámlát fizetnünk, valamint a sokszor költséges, világítás kiépítéssel sem kell foglalkoznunk.

A mágnes matrica sokszínűsége

A mágnesmatricát igen kevesen használják marketing eszköznek, pedig egy valóban minőségi és hosszú élettartamú eszközről beszélünk. Természetesen vannak különféle határok, amelyeket semmiképp sem szabad átlépni, amennyiben a mágnes matricát autó dekorként használjuk. Természetesen minden esetben van lehetőség hagyományos autó dekor készítésére is, azonban ha nem szeretnénk, hogy autónk folyamatosan hirdetési felület legyen, mindenképp érdemes speciális anyagokat igénybe venni. Ilyen lehet a mágnes matrica is.

Amire nagyon fontos, hogy odafigyeljünk minden esetben, hogy milyen fizikai határokat tartsuk be. Tehát ha egy nagyobb felületet szeretnénk minőségi anyaggal bevonni, semmiképp se mágnesmatrica legyen az, ami mellett letesszük a voksunkat, hiszen a nagyobb felületek egy bizonyos sebesség felett sokkal könnyebben le tud esni. Mivel maga a mágnes matrica magához a karosszériához tapad, így csakis olyan felületekre érdemes feltenni, amely gyári értékekkel rendelkezik. Ugyanis ha esetlegesen túlságosan vastag a felületen található festék vastagság, akkor előbb-utóbb a mágnes le  fog esni. Ez nem csak magas marketing költségeket jelent majd nekünk, de rövid időn belül el is hagyhatjuk magát a felületet.

Bővebben →

A kész dekorok megvédése

Sokan jártak már úgy, hogy a meglévő üzlet dekort minél nagyobb mértékben szeretnék megvédeni, azonban erre nem mindig van lehetőség. Azonban azzal igen kevesen vannak tisztában, hogy az elkészült üzlet dekorunkat igen könnyedén és gyorsan megvédhetjük. Tulajdonképpen egy plusz matrica réteg kerül az elkészült anyagokra, ennek köszönhetően pedig nem maga a dekor sérül az évek során, hanem a rá kasírozott réteg. Természetesen ez az úgynevezett hideg laminálás folyamatosan megvédi a dekorunkat, arról már nem is beszélve, hogy tökéletesen vízhatlan ennek köszönhetően pedig vízzel mosható. Általában ez a plusz réteg valamivel többe kerül, mint a hagyományos dekoráció, azonban hosszabb távon mindenképp érdemes beruházni.

http://www.thinktank.org.in/uploads/1/2/4/5/12450087/9132443_orig.jpg

Bővebben →

A szórólap örök marketing eszköz marad

Az internet megjelenésével igen nagy mértékben vissza estek a nyomdák bevételei, azonban mindig lesznek olyan marketing eszközök, amelyeket mindenképp érdemes igénybe venni a cégek esetében bizonyos időközönként. Talán az egyik leggyakoribb eszköz, a szórólap, amelyet akár nagyobb mennyiségben is legyártathatunk. Az, hogy pontosan mekkora méretű szórólapot szeretnénk, az tulajdonképpen attól is függ, hogy pontosan mit szeretnénk közölni a potenciális vásárlókkal, hiszen néhány mondat miatt nem érdemes egy A4-es formátumot megrendelni.

Persze teljesen más fajta megoldásokat kell alkalmaznunk egy bemutatkozó anyag esetében, vagy éppen egy olyan komplett nyomat kapcsán, amikor a cégünk szolgáltatásait, vagy éppen termékeit hirdetjük. Általában a ruhakészítő cégek minden esetben egy új kollekció kapcsán új kiadványokat is rendelnek a nyomdáktól. Egy bemutatkozó anyag esetében mindenképp fontos a színes nyomat, hiszen csakis ennek a technikának köszönhetően lehet tökéletes az eredmény.

Bővebben →

Különleges dekor fóliák

A különleges alapanyagok egyre elterjedtebbek a dekor szakmában is, hiszen a szakemberek minden esetben a vevői igényekhez igazítják a kivitelezés módját.  Az alábbiakban megpróbáltuk felsorolni azokat az újdonságokat, amelyek az elmúlt néhány évben igen csak átalakították a dekor szakmát:

Bővebben →

A világító doboztól a LED-es fényreklámokig

Míg a régebbi időkben a világító dobozok és a megvilágított reklámtáblák igen nagy teljesítményű, magas fogyasztású reflektorokkal és égőkkel készültek, addig mára már ezen a területen is jó minőségű, LED-es technikákat alkalmaznak a szakemberek. Mivel egy reklám fő célja, hogy felhívja a figyelmet az adott vállalkozásra, vagy éppen szolgáltatásra, így a világító reklámok a mai napig nagyon kedveltek. A modern dobozok már mind-mind LED-es megvilágítással rendelkeznek, ez azonban egyáltalán nem megy a minőség rovására.

Bővebben →

A közterületi reklám még mindig nagyon fontos

A közterületen való megjelenés már évtizedek óta tökéletesen működik, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy melyik cég pontosan milyen felületeken teszi közzé éppen aktuális akcióit. Általában a nagyobb élelmiszer láncok veszik igénybe ezeket a reklám táblákat, valamint a rajta lévő hirdetések is teljes mértékben egyedileg készülnek.

Bővebben →

A marketing valóban ennyire fontos?

Rengeteg cég kényszerül manapság arra, hogy kiadásait valamilyen szinten lecsökkentse. Sajnos éppen ezért pontosan a marketing költségek azok, amelyek sok esetben akár teljesen meg is szűnnek. Ez az a lépés, amit nem szabadna megtenniük a tulajdonosoknak, hiszen egyenesen a bevételek csökkenéséhez vezethet. Ugyanis ha nem hirdetjük cégünk szolgáltatásait, vagy éppen nem költünk megfelelően az üzlet, vagy éppen a termékek külsejére, akkor igen csak megcsappanhat a vevői csoportunk. Ha például egy saját terméket szeretnénk megfelelően promotálni, mindenképp fordítsunk nagy hangsúlyt a csomagolásra, amelyet rengeteg esetben egyedi matricával is megoldhatunk.

Bővebben →

Gravírozás a Hanka Médiában

Mivel a reklámtábla gyártása során is folyamatosan jelennek meg az újabb és újabb technikák. Manapság már a legvadabb elképzelések is könnyedén megvalósíthatóak, hiszen míg régebben a vágó-nyomtató gépek is különlegességnek számítanak, addig mára már rengeteg esetben találkozhatunk az UV nyomtatók magas minőségével is.

Bővebben →

Matrica vagy molinó?

Rengeteg esetben találkozunk olyan ügyfelekkel, akik nincsenek pontosan azzal tisztában, hogy melyik alapanyag pontosan mire való. Éppen ezért megpróbáljuk pontosan meghatározni, hogy melyik anyag pontosan mire is való. Az alábbi felsorolásban a leggyakrabban használt alapanyagok jellemzőit tesszük közzé, így mindenki tisztában lehet ezen anyagok fontosságával.

Bővebben →

Közterületi média kampányok: vinyl nyomatok

Rengeteg marketinges cég számára fontos, hogy megfelelő kivitelező céget találjon kampányai lebonyolítására. Ha a cél a közterületen való megjelenés, minden esetben egy olyan reklám cég kerüljön a megbízottak táborába, aki megfelelő gépparkkal rendelkezik, valamint megfelelő szakmai tapasztalattal. Ugyanis egy kampány során nem csak az fontos, hogy megfelelő plakát helyszíneket találjunk, hanem az is, hogy a felhasznált anyagok a legmegfelelőbbek legyenek.

Bővebben →

Autó matricázás: jó megoldás

A céges autó rengeteg esetben nem csak hagyományos szállító eszközként szolgál, hanem komoly és értékes reklámfelületként is. Ugyanis a reklámcégek esetében kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek a szakemberek arra, hogy minél magasabb kivitelben tudják az egyes megbízásokat teljesíteni. Több fajta megoldás is létezik egy autó felmatricázására, tulajdonképpen csakis rajtunk múlik, hogy pontosan mit is szeretnénk.

Bővebben →

Etikett matrica nyomtatása

A nagy formátumú nyomtatásnak köszönhetően manapság már arra is van lehetőségünk, hogy termékeinket olyan profi csomagolással és címkével lássuk el, amelynek köszönhetően tökéletes mértékben megnövelhetjük az eladások számát. Arról már nem is beszélve, hogy a profi kivitelezésű címkéknek köszönhetően minden fontos vásárlói információt feltüntessünk a csomagoláson.

Ugyanis akár egy élelmiszer csoportról van szó, akár pedig egy olyan termékről, amely táplálék kiegészítőként van jelen az életünkben, vannak olyan törvények, amelyeket minden egyes fogyasztásra alkalmas élelmiszer csomagolása esetében be kell tartanunk.

Bővebben →

One way fólia a matricakészítés területén

Az új év beköszöntével lehetőségünk van arra, hogy megújítsuk cégünk logóját, esetlegesen pontos marketing tervet készítsünk az idei évre vonatkozóan. Ugyanis ebben az esetben pontosan tisztában leszünk azzal, hogy milyen feladataink vannak, valamint hogy milyen anyagi források állnak a rendelkezésünkre. Természetesen ha az üzletünk portálját szeretnék felújítani, mindenképp egy profi csapatot bízzunk meg a munka elvégzésével.

Bővebben →

Egyedi vászonkép gyártás

A karácsony közeledtével mindenki azon gondolkodik, hogy mivel lepje meg a másikat. Talán a legjobb választás egy olyan egyedi ajándék lehet, amely kellemes emlékeket idéz fel. A családi képek általában a fotó albumban kapnak helyet, ennek viszont az a hátránya, hogy a mai rohanó világban egyszerűen csak megfeledkezünk arról, hogy pontosan mit is hordoznak magukban ezek a képek. Nincsenek szem előtt, így pedig egy bizonyos idő után már nem is fogunk rájuk emlékezni. Éppen ezért kell egy olyan megoldás, amelynek keretében a családi képek kikerülhetnek a falra, akár egyedi, minőségi kialakításban is.

Bővebben →

Egyedi matrica készítés

Manapság már a matrica készítés egyáltalán nem egy bonyolult és elérhetetlen folyamat, hiszen a dekoráció gyártással foglalkozó cégek minden esetben fel vannak készülve a lakossági igények teljesítésére is. Éppen ezért, ha születés-, vagy éppen névnapra szeretnénk egy vicces ajándékot adni a másiknak, már egyedileg is készíttethetünk matricákat a számunkra. Általában a leggyakrabban vásárolt tételek a különféle “sebesség korlátozó” táblák, amelyek minden esetben arra emlékeztetik az ünnepeltet, hogy pontosan hanyadik évébe lépett.

Bővebben →

Biztonsági matrica készítése

Sok esetben problémát okozhat, ha a matrica könnyedén leszedhető, vagy éppen eltávolítható. Hiszen mondjuk egy garanciális feltétel érvényesítése során kifejezetten fontos,  hogy az adott termékről a gyártói matrica ne legyen leszedhető. Ami mindenképp fontos, hogy ezek a matricák felelősek azért, hogy egy esetleges garanciális javítás során a szakemberek könnyedén meggyőződhessenek arról, hogy az adott termék házilag még egyáltalán nem volt szétszedve.

De hogyan is készülnek pontosan ezek a matricák? Tulajdonképpen a biztonsági matrica készítés nem különbözik túl nagy mértékben a hagyományos matrica készítéstől, csupán az alapanyag az, amelyben merőben más, mint a hagyományos típusok.

Bővebben →

Matricakészítés: méret nem lényeg

A matricakészítés szinte bármilyen méretben megvalósulhat – legyen szó egészen apró, lencseszem méretű pöttyről, vagy pl. egy 2×2 méteres dekorációról. Ráadásul az esztétikai változatosság is óriási: formák és színek kavalkádja, melyeknek csak a fantázia szabhat határt!

Facebook